View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000044K-MLBugpublic2006-03-17 22:11
ReporterRemy Assigned ToKyle_Katarn  
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Product Version3.31 
Target VersionFixed in Version3.33 
Summary0000044: no accent in mail title
DescriptionThe contacts lost the accents that are included in the title of the mail, whatever the mail client is.

For instance, I just tried to send a mail with the following title :

"j'ai testé à la maison"

and all the contacts received :

"j'ai test la maison"

The 'Characters set' option is set to 'Central European (ISO 8859-1)' and I confirm that:
- the mail clients DOES receive accents
- the smtp account is able to route characters with accent (I sent a mail with Outlook using the same smtp account as the one configured in KML and it works perfectly well, accents are kept)
Additional Informationif my memory serves me right, I didn't have any issue with the first releases of KML...
TagsNo tags attached.

Relationships

related to 0000075 resolvedKyle_Katarn No accent in the sender name 

Activities

Kyle_Katarn

2006-03-16 08:59

administrator   ~0000077

Does this problem also occurs when using a different characters set ? (Western Europe, Latin-1,...) ?

Issue History

Date Modified Username Field Change
2006-03-01 16:43 Remy New Issue
2006-03-01 17:46 Kyle_Katarn Assigned To => Kyle_Katarn
2006-03-01 17:46 Kyle_Katarn Status new => acknowledged
2006-03-16 08:59 Kyle_Katarn Note Added: 0000077
2006-03-16 08:59 Kyle_Katarn Status acknowledged => feedback
2006-03-16 11:04 Kyle_Katarn Product Version => 3.31
2006-03-16 15:52 Kyle_Katarn Status feedback => assigned
2006-03-16 17:31 Kyle_Katarn Status assigned => resolved
2006-03-16 17:31 Kyle_Katarn Fixed in Version => 3.32
2006-03-16 17:31 Kyle_Katarn Resolution open => fixed
2006-03-16 23:20 Kyle_Katarn Category => Bug
2006-03-17 22:11 Kyle_Katarn Fixed in Version 3.32 => 3.33
2006-03-20 13:57 Kyle_Katarn Relationship added related to 0000075