View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0005343SUMoNew Featurepublic2019-05-08 21:06
ReporterKyle_Katarn Assigned ToKyle_Katarn  
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
Status assignedResolutionopen 
Product Version 
Target Version5.9.xFixed in Version 
Summary0005343: Error message when incorrect/empty account name
DescriptionError message when incorrect/empty account name
TagsNo tags attached.

Activities

johnldove

2019-02-18 23:59

reporter   ~0003163

Not sure if this was reported, but there should be an acknowledgement when the Link button is pressed to show that it has been connected to the network.

NOTE: I installed the SUMo online, opened the configure, added checked Enable, added my username, and clicked close, without clicking LINK. It did NOT show in the server page -- as it SHOULD NOT.
I did this in a non-PRO and a PRO installation and both behaved correctly. No connection if Link is not pressed.

It would be a good feature to warn me if I clicked Close without linking.
Then, a confirmation of the Link when I click Link

Kyle_Katarn

2019-02-19 08:31

administrator   ~0003168

Yes !

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-02-17 09:46 Kyle_Katarn New Issue
2019-02-17 09:46 Kyle_Katarn Status new => assigned
2019-02-17 09:46 Kyle_Katarn Assigned To => Kyle_Katarn
2019-02-18 23:59 johnldove Note Added: 0003163
2019-02-19 08:31 Kyle_Katarn Note Added: 0003168
2019-05-08 21:06 Kyle_Katarn Target Version => 5.9.x
2019-05-08 21:06 Kyle_Katarn Project SUMo Online => SUMo