AudioGrail/Free Option if installed with Relevant Knowledge

Post Reply
geordietx
Posts: 2
Joined: Tue May 10, 2016 5:48 pm

AudioGrail/Free Option if installed with Relevant Knowledge

Post by geordietx » Tue May 10, 2016 6:21 pm

You had a free option with AudioGrail whereby a license would be included and there would be no restrictions on the software. I downloaded the "free" option, allowed Relevant Knowledge to install with it, and was promptly limited to only 30 files. I don't see any mention of a license anywhere.

I did what I was supposed to do, now would you please do what you said you would do?

Stuff like this makes the sheeple of the world not trust websites. You do exactly what is asked of you, but you get nothing in return. It's happened to me many times. Is this another of those times? Don't be surprised when you don't get many takers on your "free" offer. People have been burned multiple times and are suspicious.

Thanks for your anticipated prompt response.

Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 941
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: AudioGrail/Free Option if installed with Relevant Knowledge

Post by Kyle_Katarn » Tue May 10, 2016 8:20 pm

Sorry my mistake (bug on server side)
It is now fixed, simply retry.

Kyle

geordietx
Posts: 2
Joined: Tue May 10, 2016 5:48 pm

Re: AudioGrail/Free Option if installed with Relevant Knowledge

Post by geordietx » Fri May 13, 2016 5:15 pm

Well, I addressed this issue today. I uninstalled the previous installation of Audiograil,
reinstalled a new free version, letting RK install itself.

Still limited to 30 files. Is there something else I need to do that nobody has told me about?
I'm getting a little perturbed with this...

Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 941
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: AudioGrail/Free Option if installed with Relevant Knowledge

Post by Kyle_Katarn » Fri May 13, 2016 9:43 pm

geordietx wrote:Well, I addressed this issue today. I uninstalled the previous installation of Audiograil,
reinstalled a new free version, letting RK install itself.

Still limited to 30 files. Is there something else I need to do that nobody has told me about?
I'm getting a little perturbed with this...
My mistake. Please retry now.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest