Infected?

Post Reply
dschulze
Posts: 12
Joined: Mon Sep 18, 2017 11:02 pm

Infected?

Post by dschulze » Mon Dec 18, 2017 11:33 pm

I tried to install the newest version of AudioGrail. But my anti-virus program (AVG free version) stopped the install telling me it might be something bad. After about 10 seconds though, it apologized for the wait, said there was nothing wrong with it and continued installing. But as soon as the install was complete, AVG told me it had quarantined an infected file KMP3.exe because it was infected with FileRepMalware. It wanted to scan my computer to see if other threats were lurking.

This is not the first time similar things have happened. If I recall correctly, the last time I installed another of your programs (perhaps Drivers Update Monitor, or maybe KCleaner), AVG stopped it and sent a sample to their labs. A day later a message came back saying it was clean. AVG seems to be getting ultra-sensitive about your programs.

So, in the meantime, I can't get AudioGrail to run at all, unless I temporarily stop AVG.

dschulze
Posts: 12
Joined: Mon Sep 18, 2017 11:02 pm

Re: Infected?

Post by dschulze » Mon Dec 18, 2017 11:36 pm

Whoops! I forgot to mention: I have the paid version of AudioGrail. I don't recall any of the previous installs of it causing any problems.

Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 1127
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: Infected?

Post by Kyle_Katarn » Mon Dec 18, 2017 11:50 pm

Have you reported this as a false positive to AVG ?
Evidence to be shared with them : https://www.virustotal.com/#/file/aefd3 ... /detection

Obvious false positive.

dschulze
Posts: 12
Joined: Mon Sep 18, 2017 11:02 pm

Re: Infected?

Post by dschulze » Sat Dec 23, 2017 5:25 pm

Funny. Now it doesn't do it anymore. It seems to run normally with no complaints from AVG. Maybe someone else reported it, and they fixed it. (?)

Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 1127
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: Infected?

Post by Kyle_Katarn » Sat Dec 23, 2017 10:44 pm

dschulze wrote:
Sat Dec 23, 2017 5:25 pm
Funny. Now it doesn't do it anymore. It seems to run normally with no complaints from AVG. Maybe someone else reported it, and they fixed it. (?)
Good to know, thanks !

Post Reply