Page 1 of 1

Get error.

Posted: Tue Sep 01, 2015 7:52 pm
by lagun
i use portable version.

Image

Re: Get error.

Posted: Wed Sep 02, 2015 7:48 pm
by Kyle_Katarn
Does this occur on all your machines ?

Re: Get error.

Posted: Thu Sep 03, 2015 8:22 am
by lagun
Kyle_Katarn wrote:Does this occur on all your machines ?
No , only my pc and i tried with my grandma pc didn't have this problem.

Re: Get error.

Posted: Thu Sep 03, 2015 7:48 pm
by Kyle_Katarn
OK, then it's this bug, still under investigation : http://www.kcsoftwares.com/bugs/view.php?id=2212