Stop button

Post Reply
radar
Posts: 3
Joined: Mon Nov 28, 2022 5:48 pm

Stop button

Post by radar »

when running KCleaner, it says Done in lower left of the window. Why does the button say "Stop"? This implies that something is still running and I'm wondering what is still running, even though KCleaner says it's "Done".

thanks,
radar
Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 1596
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: Stop button

Post by Kyle_Katarn »

Where do you see a "Stop" button then ?
radar
Posts: 3
Joined: Mon Nov 28, 2022 5:48 pm

Re: Stop button

Post by radar »

there is a red Stop button in the lower left of the KCleaner window. It didn't seem to do anything when I clicked it
Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 1596
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: Stop button

Post by Kyle_Katarn »

It's here to stop the automatic mode, when engaged
radar
Posts: 3
Joined: Mon Nov 28, 2022 5:48 pm

Re: Stop button

Post by radar »

Thanks Kyle
Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 1596
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: Stop button

Post by Kyle_Katarn »

You're welcome
Post Reply